Missie, ervaring en aanpak

Missie A3V Consultancy:

De missie van A3V consultancy is: ondernemers te helpen knelpunten met OPDIC in de organisatie op te lossen en daarnaast te behoeden voor verkeerde, te dure of overbodige investeringen in ERP.

Uiteindelijk doel is gestroomlijnde bedrijfsprocessen, ondersteund door een optimaal werkende IT-omgeving tegen zo laag mogelijke kosten.

De ervaring:

Uit eigen brede ervaring weet A3V Consultancy als geen ander, waar de organisatorische en administratieve valkuilen en knelpunten in de organisatie zitten. Diverse ERP selectie- en implementatie projecten zijn bij klantorder gestuurde bedrijven operationeel opgeleverd. Naast gedegen technische expertise, hebben onze mensen uitgebreide kennis van, en ervaring met, primaire processen binnen de branche.

Aanpak:

A3V consultancy werkt onafhankelijk van software leveranciers maar is wel bekend met vele ERP systemen en leveranciers, kent de mogelijkheden en beperkingen van de diverse ERP systemen.

OPDIC legt de knelpunten binnen de organisatie bloot alleen als het fundament stevig genoeg blijkt te zijn heeft het pas zin de volgende fase in te gaan.

De volgende fase is inventarisatie, maken blauwdruk van het gewenste proces en pakket selectie. De fase daarna is dus implementatie. We bundelen branche- en productgerelateerde kennis om te helpen een antwoord te vinden op de vraag welke ERP oplossing daadwerkelijk bijdraagt tot het succesvol functioneren van het bedrijf.